Design eetkamerstoelen

Design eetkamerstoelen

Welke of wat zijn nu mooie design eetkamerstoelen? Deze vraag is niet te beantwoorden en is afhankelijk van uw persoonlijke smaak. De een zal bepaalde design eetkamerstoelen geweldig mooi vinden, de ander vindt ze afschuwelijk en dat kan uiteraard!

Uitvoeringen

design eetkamerstoel

Een mooie design eetkamerstoel is uit hout gemaakt en het zitgedeelte is vervaardigd uit plastic dat bekleed is met leer. Met name de poten vallen op! Welke design eetkamerstoelen vaak voorkomen zijn die die een buisframe hebben en uit aluminium zijn gemaakt. Is ook te koop met armsteunen die op zijn beurt van bakeliet zijn gemaakt.

Dat goedkoop niet altijd slecht hoeft te zijn bewijst een andere designstoel. Gemaakt uit kunststof, supersterk en ook in veel kleurvarianten.

Namaak

Voor echte originele design eetkamerstoelen moet u behoorlijk betalen. Echter er komen steeds meer landen, met name uit het Verre Oosten, die deze kopiƫren. Natuurlijk mag dat niet maar het gebeurt wel! Nu is nep- of namaakdesign vaak moeilijk te onderscheiden van echt design en daar moet u op letten als u heeft besloten deze eetkamerstoelen te kopen. Op Huis & Interieur, een leuke interieurblog, kan je heel wat boeiende inspiratie opdoen!

Echte design eetkamerstoelen worden in een kleine serie gemaakt. Ziet u deze soort stoelen en zijn er heel veel zijn gemaakt, pas dan erg goed op voor namaak!